Quentic App uudet ominaisuudet, elokuu 2018

Elokuun-paivitykset-NordSafety-500x333

Kesälomat ovat ohi, ja ihmiset palailevat piakkoin takaisin töihin. Meillä heinäkuu oli hiljaisempi päivitysten osalta, joten olemmekin saaneet mielenkiintoisia ominaisuuksia elokuun julkaisuun.

 

Analytiikan uudistettu versio

 

Uudistimme palvelumme analytiikkaosiota tarjoamalla siihen kehittyneen haun. Sen avulla käyttäjämme voivat laajentaa hakuparametreja ja hakea itselleen merkittävän tiedon suoraan raportointiin. Asiakkaamme voivat käyttää hakuehtoina kaikkia projektin parametreja sekä myös lomakkeen tietoja. Toivomme tämän avulla pystyvämme palvelemaan laajemmin asiakkaidemme kasvavia analyysi- ja mittaristotarpeita. Lisääntynyt tiedon määrä ja aktiviteetti ovat selvästi nostaneet ihmisten tarvetta tulkita tietoa nykyistä nopeammin.

 

Suuri määrä parannuksia eri toimintojen tehostamiseen

 

Muut lisäykset palveluun ovat pienempiä mutta mielenkiintoisia ominaisuuksia.

 

Palvelussa on nyt esimerkiksi oma ilmoitusosio, jossa julkaisemme aina uusien tuotantopäivitysten sisällön. Tämän avulla käyttäjiemme on helpompi pysyä perillä, mitä uutta palveluun on tullut.

 

Mahdollistimme käyttöoikeuksien massahallinnan eri prosesseille. Tämän avulla isommat organisaatiot voivat hallinnoida entistä helpommin uusien prosessien ja mallien käyttöoikeuksia organisaatiossaan.

 

Veimme palvelussa olevaa Kuvavirtaa eteenpäin ja toimme käyttäjille esiin lisää metatietoa. Nyt näet yhdellä silmäyksellä, mihin kohteeseen, kenen toimesta ja milloin minuutilleen kuva on otettu. Tämä säästää asiakkaidemme aikaa merkittävästi, kun he selaavat kentällä tai tehtaalla otettuja valokuvia.

 

Olemme myös kehittäneet uutta lomakenäkymää paljon eteenpäin ja toivomme, että siirtyisit kokeilemaan sitä palvelussamme. Tuomme tuon uuden lomakenäkymän päänäkymäksi tämän vuoden aikana, ja tällä hetkellä annamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita, kumpaa näkymää he haluavat käyttää.

 

Myös palvelumme täysin uniikki SafetyFeed sai paljon päivityksiä. Varsinkin kommentointi on aktivoitunut yrityksissä paljon. Tämän johdosta teimme kommentoinnista entistä helpompaa ja käytettävämpää. Kommentit on myös liitetty notifikaatioihin, jolloin saat tiedon aina, kun tekemääsi havaintoa tai auditointia kommentoidaan tai ketjuun tulee lisää kommentteja. SafetyFeed on osoittautunut todella tehokkaaksi tavaksi innostaa henkilöstöä työturvallisuuden pariin. Niinpä aiomme jatkaa sen kehittämistä tulevaisuudessakin.

Tägit: blog, nordsafety, safetyfeed, NordSafety kehitys, päivitykset, työturvallisuus

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Vuoteen mahtuu useita työturvallisuusalan tapahtumia. Itselle vakiintuneita tapahtumia Suomessa ovat Nolla tapaturmaa -foorumin järjestämä joka...

Lue lisää

Turvallisuuskulttuuri – lyhyesti tämä tarkoittaa työntekijöiden ja johdon sitoutumista turvallisuuteen. Perinteiset käsitteet ja määritelmät pitävät...

Lue lisää

Parhaat haluavat työskennellä parhaiden kanssa.

Koko sen ajan, kun olen jostain jotain tajunnut, olen mennyt hyvien johtajien (mm. Mika Liuhamo, ...

Lue lisää

Koko yleisö kuuntelee keskittyneesti hiljaa, kun startup-keskuksen esiintymislavalla Olvin työsuojelupäällikkö Hannu Fränti kertoo, miten Olvi on...

Lue lisää