Käsin allekirjoitettavat lomakkeet

käsin-allekirjoitettavat-lomakkeet

Olemme mahdollistaneet digitaalisten allekirjoitusten käyttämisen jo palvelumme alusta alkaen. Digitaalisen allekirjoituksen yhteydessä käyttäjät tunnistetaan heidän kirjautumistietojensa kautta. Tämä kuitenkin rajaa implementoitavia ratkaisuja jonkin verran. Hyviä esimerkkejä rajoituksista ovat perehdytys sekä urakoitsijoiden työnaloitusluvat. Rajoituksia parhaiten karsiva, toimiva ratkaisu on pitkään ollut käsin allekirjoitus. Myös me olemme tuoneet tämän osaksi palveluamme.

 

Haluamme mahdollistaa mahdollisimman laajasti eri prosessien digitalisoinnin NordSafety -alustaa hyödyntämällä. Näin ollen allekirjoitettujen lomakkeiden käsittely on hyvin luonnollinen kehitysaskel meidän tuotekehityksessämme.

 

Käsin tehtävän allekirjoituksen käyttäminen

 

Käsin allekirjoitus on moduuli siinä missä muutkin lomakkeiden rakennuspalikat NordSafety-ratkaisussa. Voit lisätä kyseisen moduulin lomake-editorissa haluamallesi lomakkeelle, julkaista tuon version, ja sen jälkeen se on sinulla käytössä mobiilissa. Käsin allekirjoituksessa oma nimikirjoitus voidaan kirjoittaa kosketusnäytöllisen laitteen näyttöpinnalla. Allekirjoitukseen liitetään oma nimenselvennys. Palvelumme lisää allekirjoitukseen automaattisesti päivämäärän ja kellonajan. Lisäksi, esimerkiksi perehdytyslomakkeella on hyvä käyttää lokaatio-ominaisuuttamme. Näin lomakkeelle voidaan tallentaa myös sijainti, jossa kyseinen perehdytys on tehty.

 

Tämän jälkeen lomake on täytetty, ja se tallentuu automaattisesti NordSafety-palveluun. Olemme suojanneet allekirjoituksen mahdollisen tietojen muokkausten varalta. Mikäli palvelun pääkäyttäjät muokkaisivat jo allekirjoitetun lomakkeen sisältöä, poistuu allekirjoitus tältä lomakkeelta. Tuhoamalla allekirjoituksen varmistamme, ettei synny tilanteita, joissa tietoja voitaisiin muuttaa allekirjoituksen jälkeen.

 

Mikäli sinulla on omassa toimintaympäristössäsi prosesseja, joissa tarvitset käsin allekirjoitusta, ole ihmeessä yhteydessä meihin. Emme ole rajanneet tätä mitenkään pelkään perehdytykseen. Kuten aina, alustamme on muokattavissa hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja prosessihin.

Tägit: blog, kenttäraportointi, NordSafety kehitys, Ominaisuudet, Tuotekehitys

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Vuoteen mahtuu useita työturvallisuusalan tapahtumia. Itselle vakiintuneita tapahtumia Suomessa ovat Nolla tapaturmaa -foorumin järjestämä joka...

Lue lisää

Kesälomat ovat ohi, ja ihmiset palailevat piakkoin takaisin töihin. Meillä heinäkuu oli hiljaisempi päivitysten osalta, joten olemmekin saaneet...

Lue lisää

Turvallisuuskulttuuri – lyhyesti tämä tarkoittaa työntekijöiden ja johdon sitoutumista turvallisuuteen. Perinteiset käsitteet ja määritelmät pitävät...

Lue lisää

Parhaat haluavat työskennellä parhaiden kanssa.

Koko sen ajan, kun olen jostain jotain tajunnut, olen mennyt hyvien johtajien (mm. Mika Liuhamo, ...

Lue lisää